Celebrem el dia del pensament escolta

I com cada any, el 22 de febrer no va ser un dia qualsevol pels escoltes i guies d’arreu del món. Dissabte 22 va ser el Dia del Pensament Escolta, el dia que dediquem al fundador del moviment escolta, Robert Baden Powell.

En aquesta data assenyalada, els més de 40 milions d’escoltes a nivell mundial fem una petita reflexió sobre l’escoltisme i la nostra trajectòria al moviment. Des de 2008, cada any, pel Dia del Pensament, es treballa un dels ODM’s (Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni) i enguany el lema de la Diada ha estat “Una educació de qualitat i universal per a tots els infants i joves”.

Per segon any consecutiu Acció Escolta de Catalunya ha animat a tots els seus membres a participar en la recollida d’imatges amb el fulard. Es tracta de fomentar la participació activa a través de les xarxes socials tot mostrant la nostra rutina, això sí, amb el fulard posat sempre! La novetat és que aquest any també hi han participat amics i companys de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, esperem que l’any vinent ens sumem totes tres associacions per celebrar aquest dia plegats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s