Preguntes Freqüents

A partir de quina edat es pot entrar al cau?
Es pot a partir de 6 anys.

Quins horaris faré al cau?
Ens trobem els dissabtes de 16h a 19h en el que anomenem ‘caus’. Però una vegada al mes intentem fer una excursió de cap de setmana. A més a més, per Setmana Santa fem campments de primavera i a principis d’agost fem campaments d’estiu.

Quant val apuntar-se?
Existeix una quota trimestral que és de xx€ (3 trimestres). A més, hi ha una quota associativa i l’assegurança anual obligatòria xx€.
Les sortides i campaments es paguen a part en el moment de fer-se. És a dir, que a part dels cobraments trimestrals i de l’assegurança, s’ha de pagar algunes sortides que es realitzen. La quota serveix per pagar el material que s’utilitza cada setmana i les despeses de lloguer del local, electricitat i aigua.

Puc venir al cau sense apuntar-me? I amb el curs començat?
Sí, abans de decidir si apuntar-te o no al cau, creiem que és important que ho provis a veure com t’hi trobes, pots venir un o dos dies al cau dels dissabtes. Et pots apuntar en qualsevol moment del curs, sense cap mena de problema. En general, els grups són molt oberts i accepten perfectament als nouvinguts. Tot i això, és recomanable apuntar-se a principi de curs, ja que així la teva integració serà més fàcil.

Què necessito per apuntar-me?
Per apuntar-te al cau, només cal que ho facis saber als caps. Ells et faran omplir els fulls d’inscripció que també pots sol·licitar a l’apartat documents.​ Un cop entregats aquests papers entraràs al cens de l’agrupament.

Els caps cobren?
No, els caps són voluntaris que col·laboren en l’educació no formal dels nens i nens del cau. És a dir, que dediquen les seves hores sense cap més recompensa que veure la felicitat a la cara dels infants que eduquen. Així doncs, els diners que es paguen es destinen en la seva totalitat a despeses de l’assegurança i a la compra de material.

M’ho passaré bé?
Segurament aquesta és la pregunta més important d’aquesta pàgina, i és que si vens al cau és precisament per passar-ho bé. Donarem el millor de nosaltres per tal que t’hi trobis com a casa i t’ho passis d’allò més bé. Ara bé, tu hi jugues un paper molt important, vine amb moltes ganes i energia!

Com puc aconseguir l’uniforme si ja m’he inscrit al cau?
L’uniforme de l’Agrupament es pot adquirir mitjançant la COMPA. Normalment cal demanar la talla i esperar a que arribi la comanda, però a vegades hi ha excendents de comandes anteriors que es poden adquirir al mateix moment. Per a més informació, http://compa.skues.cat/comissions/vestuari/.